Gabi sarok

Andante amapola II

Andante bergen

Andante bern

Andante desiree

Andante violetta

Andante viva

Arena start

Break start

Designwerk Dakota

Designwerk Dream

Nakita

Peace

Quantum

Yana

Boby ülőgarnitúra

Minimál stílusú, kis helyigényű fotel, kanapé. Lakossági és közületi bútorként is ajánljuk.

Maya ülőgarnitúra

Modern vonalvezetésű, az olasz design jegyeit magán hordozó, kis helyigényű garnitúra. Egyéni vásárlók mellett, a szállodák, panziók üzemeltetői is egyaránt kedvelik. Ez a termék úgy lett kialakítva, hogy használója számára a derék megfelelően legyen alátámasztva.  Így a hosszabb igénybevétel során is megfelelő ülés komfortot biztosít.

Firenze sarok ülőgarnitúra

A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós sarok ülőgarnitúrát. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. A termék praktikussága, hogy a vásárlónak megrendeléskor nem kell meghatároznia, hogy jobbos vagy balos kivitelre van-e szüksége.

Firenze ülőgarnitúra

A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát, melyet megvásárolhatnak 3-2-1, vagy 3-1-1 változatban. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. A vásárló igényeit figyelembe véve nem csak garnitúrában, hanem önállóan is rendelhetőek az elemek.

Gréta ülőgarnitúra

E garnitúra háromüléses kanapéja nagy tárolóhellyel rendelkező, kényelmes fekvőbútor is egyben. A család kedvence lehet akár ülőbútorként, akár fekhelyként. Vonalvezetése, párnamegoldása a klasszikus irányba mutat. A kényelmes fekhellyé alakítható ágyneműtartós rekamié önállóan is megállja a helyét.

Leila sarok ülőgarnitúra

Tetszetős, kényelmes, kisebb méretű sarok ülőgarnitúra. Többfunkciós sarok garnitúra, melyben két személy részére fekvőhelyet és ágyneműtartót alakítottunk ki. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető. Kiegészíthetjük a kisméretű Leila fotellal. Választható rá díszítésként több színben fabetét.

Leila ülőgarnitúra

Takarékosan a hellyel és az árral! Farugós ágymegoldással, nagy tárolóhellyel. Kis helyigényű, tetszetős és kényelmes, többfunkciós garnitúra, melyben két személy részére fekvőhelyet és ágyneműtartót alakítottunk ki. Megvásárolható 3-2-1, vagy 3-1-1-es , illetve sarok változatban. Választható rá díszítésként több színben fabetét.

Léna ülőgarnitúra

A lendületes, lágy vonalvezetésű garnitúra megvásárolható 3-2-1 vagy 3-1-1-es összeállításban. Néhány mozdulattal kényelmes, komfortos fekhellyé alakítható. A háromüléses kanapé alatt nagy tárolóhelyet alakítottunk ki. Megoldás mindenkinek, aki egyben szeretne kényelmes ülő és fekvőlehetőséget kialakítani.

Lenke ülőgarnitúra

Kisméretű, kedvező árfekvésű fotel, kanapé, melyet elsősorban közösségi helységek, tárgyalók, vendéglátó helyek berendezéséhez ajánljuk. Idősebbek körében is nagyon népszerű, mivel a kialakításának köszönhetően könnyű felállni belőle. A vásárló igényeit figyelembe véve nem csak garnitúrában, hanem önállóan is rendelhetőek az elemek.

Leon sarok ülőgarnitúra

Modern vonalvezetésű sarok ülőgarnitúra, mely kényelmes fekhellyel és nagy tárolóhelyekkel rendelkezik. A bútor háromüléses kanapéja néhány egyszerű mozdulattal kényelmes, komfortos fekhellyé alakítható. A bútor kétüléses és háromüléses része is nagy tárolóhellyel rendelkezik. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető.

Leon Star ülőgarnitúra

Javasoljuk azoknak, akik modern, többfunkciós, kényelmes ülő és fekvőbútort keresnek. Rekamiéja három részből előre nyílik, bonellrugós kialakításának köszönhetően kényelmes, stabil fekhelyet biztosít. A kétüléses kanapé felnyitható, ágyneműtartós. A fotel görgőkkel ellátott, könnyen mozgatható.

Leon ülőgarnitúra

Modern vonalvezetésű ülőgarnitúra, mely kényelmes fekhellyel és nagy tárolóhelyekkel rendelkezik. A garnitúra háromüléses kanapéja néhány egyszerű mozdulattal kényelmes, komfortos fekhellyé alakítható, mely felsőfokon szolgálja az Ön kényelmét. Megoldás mindenkinek, aki egyben szeretne kényelmes ülő és fekvőlehetőséget. A háromüléses kanapé alatt nagy tárolóhelyet alakítottunk ki.

Rómeó sarok ülőgarnitúra

Kisebb helyigénye miatt a kis alapterületű nappali szobákba is elhelyezhető e sarok ülőgarnitúránk. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. A mai kor igényeinek megfelelően divatos, szögletes, geometrikus formák jellemzik. A kényelmet a vánkos-párnás kialakítás garantálja. A versenytársaihoz képest kisebb helyet foglal el a szobában, mégis nagyméretű ágyneműtartót tartalmaz.

Rómeó ülőgarnitúra

A mai kor igényeinek megfelelően divatos, szögletes, geometrikus formák jellemzik. A kényelmet a vánkos-párnás kialakítás garantálja. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. Megrendelhető 3-2-1, 3-1-1-es, illetve sarok változatban. A vásárló igényeit figyelembe véve nem csak garnitúrában, hanem önállóan is rendelhetőek az elemek.

Szabina sarok ülőgarnitúra

A klasszikus formák kedvelőinek ajánljuk ezt az egyszerű, letisztult vonalvezetésű, kényelmes, többfunkciós sarok ülőgarnitúrát. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. A termék praktikussága, hogy a vásárlónak megrendeléskor nem kell meghatároznia, hogy jobbos vagy balos kivitelre van-e szüksége, mert a levehető karfáknak köszönhetően igényeknek megfelelően helyezheti el bútorát.

Szabina ülőgarnitúra

Egyszerű, letisztult vonalvezetésű, kényelmes, többfunkciós ülőgarnitúra, melyet megvásárolhatnak 3-2-1, vagy 3-1-1-es változatban. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. A háromüléses kanapé bonellrugós fekhelye akár vendégágyként, de állandó fekhelyként is funkcionál. A kétszemélyes kanapé alatt tárolóhely került kialakításra. Különlegessé tehetjük a választható, igényes kialakítású fa díszítéssel.

Viktória ülőgarnitúra

Kényelem felsőfokon! Lágy, ívelt vonalvezetésű, magas-támlás garnitúránk az abszolút komfortot célozza meg. Szövet és valódi bőr kárpittal is készítjük. A 3 részes elem - két fő részére - vendégágyként funkcionál. A 2 részes elemben tárolóhelyet alakítottunk ki. Vásárolható 3-2-1, vagy 3-1-1-es összeállításban. A vásárló igényeit figyelembe véve nem csak garnitúrában, hanem önállóan is rendelhetőek az elemek.