Long island

Day start

Como start

Viola, Viktor kanapé

Hagyományos vonalú bútorcsalád, kis lakások kedvelt bútora. A kétszemélyes kanapé és fotelágy egyaránt pótfekhelyet, valamint ágyneműtartót is tartalmaz. A kanapét és a fotelágyat gyártjuk Viola és Viktor karfákkal, melyek egyben a bútor nevét is adják.

 

Nova-ria kanapé

A kárpitos bútorok közt a legmagasabb színvonalat képviselő ágymechanikára épülő bútorcsalád, mely teljes értékű fekhely, és ülőbútor egyaránt. A termék egyedülállóan nagy elemválasztékából, minden lakásba a megfelelő méretű ülőgarnitúrát lehet összeállítani.

Max kanapé

Modern formavilágú kanapéágy. Bonellrugós ülő és fekvőfelülete ideális kényelmet biztosít. Az ülő és fekvőfelület bonell rugózatot tartalmaz. A kanapéágy ágyneműtartót is tartalmaz.

Lilla kanapé

Modern, kisméretű, alacsony árfekvésű termék. Ajánljuk kisebb szobákba, ifjúsági bútorként. Farugós kivitellel készül, kétszemélyes fekhelyet és nagy tárolóhelyet tartalmaz. Jobbos és balos változatban rendelhető. szövet kárpitokkal választható. Az ülés tartószerelése: hullámrugó, farugó.

Jobbos és balos változatban rendelhető. szövet kárpitokkal választható
az ülés tartószerelése hullámrugó
az ülés tartószerelése farugó
az ülés párnázata PUR hab és PE vatta
a támlapárna lágy kárpitozású PUR hab és PE vattaModern, kisméretű, alacsony árfekvésű termék. Ajánljuk kisebb szobákba, ifjúsági bútorként. Farugós kivitellel készül, kétszemélyes fekhelyet és nagy tárolóhelyet tartalma

Lara kanapé

Modern vonalvezetésű kanapéágy, melyben a speciális táskarugózat egyedülálló kényelmet biztosít. Támla párnák töltőanyaga speciális, erre a célra kifejlesztett anyag, mely biztosítja a lágyság mellett a megfelelő rugalmasságot és a hosszú élettartamot. Ülő és fekvőbútorként egyaránt magas komfort érzetet nyújt.

Csilla sarokkanapé

Sarok elrendezésű kanapéágy, mely kétszemélyes alkalmi fekhellyé nyitható, valamint ágyneműtartót is tartalmaz. A terméket egyedivé teszi a steppelt felülete, ami egyben megakadályozza a bevonó anyag nyúlását is. A keményebb ülő és fekvőfelületeket kedvelőknek ajánljuk. Ez a termékünk farugókon elhelyezett PUR hab üléseket tartalmaz,
Sarok elrendezésű kanapéágy, mely kétszemélyes alkalmi fekhellyé nyitható, valamint ágyneműtartót is tartalmaz. A terméket egyedivé teszi a steppelt felülete, ami egyben megakadályozza a bevonó anyag nyúlását is. A keményebb ülő és fekvőfelületeket kedvelőknek ajánljuk. Ez a termékünk farugókon elhelyezett PUR hab üléseket tartalmaz, mely alatt ágyneműtartó található.

Csilla II kanapé

Egyszerű vonalvezetésű kanapé, melyet elsősorban az áthidaló elemet tartalmazó szekrényekhez fejlesztettünk. A termék farugókon elhelyezett PUR hab párnázattal rendelkezik. Rendkívül egyszerűen lehet kétszemélyes fekhellyé alakítani. A terméket egyedivé teszi a steppelt felülete, ami egyben megakadályozza a bevonó anyag nyúlását is. Ágyneműtartót is tartalmaz.

Artúr kanapé

Ágyneműtartós, modern vonalvezetésű kanapéágy. Olcsó árfekvésű ágyneműtartós, modern vonalvezetésű kanapéágy. Ülőfelülete bonellrugós, pár mozdulattal fekhellyé alakítható. Kis lakások ideális bútora.

Alex kanapé

Ágyneműtartós, modern vonalvezetésű kanapéágy. Olcsó árfekvésű ágyneműtartós, modern vonalvezetésű kanapéágy. Ülőfelülete bonellrugós, pár mozdulattal fekhellyé alakítható. Kis lakások ideális bútora.

Lucy kanapé

Kis lakások ideális bútora, mely egyaránt szolgál ülő és fekvőbútorként. Esztétikus megjelenése, egyszerű kezelhetősége jó ár-érték aránya teszi egyedülállóvá kategóriájában. Az ülő és fekvőfelület bonell rugózatot tartalmaz. A kanapéágy ágyneműtartót is tartalmaz.